Είναι η σελίδα σου Mobile Friendly; Αν όχι τότε θα “χαθείς” από τα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά & tablet

Facebook Twitter Google+ Linkedin

Google’s Mobile Friendly Update – Ανησυχία ή ευκαιρία

Οι mobile συσκευές έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Ολοένα και περισσότεροι χρήστες “αντικαθιστούν” τα laptops και σταθερούς υπολογιστές εκτελώντας ολοένα και περισσότερες εργασίες από τις κινητές και tablet συσκευές τους.

mobilegeddon

 

Έρχονται τα “πάνω κάτω” στα αποτελέσματα της Google

Η Google έχοντας σκοπό να παρέχει στους χρήστες όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία κατά την διάρκεια των αναζητήσεων που οι χρήστες υποβάλουν μέσω των παραπάνω συσκευών, δεν θα μπορούσε να παρακάμψει αυτή την τάση.

Είναι το site σας mobile friendly

 

Τί θα Συμβεί εάν δεν μετατρέψω το site μου σε Mobile-Friendly; Είστε έτοιμοι;

Αν η ιστοσελίδα σου είναι ήδη mobile friendly, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Αν όχι, δράσε άμεσα! Από τις 21 Απριλίου η Google αρχίζει να αλλάζει τις θέσεις κατάταξης των “non mobile friendly” ιστοσελίδων στα αποτελέσματα αναζήτησης των mobile συσκευών. Ως αποτέλεσμα, ιστοσελίδες που δεν είναι mobile friendly έχουν υποστεί σημαντική πτώση στην κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Αυτό έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την μείωση της επισκεψιμότητας από mobile και tablet συσκευές και κατ’ επέκταση την μείωση των εσόδων από την ιστοσελίδα. (πηγή: http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2015/04/faqs-april-21st-mobile-friendly.html)

responsive design

 

Πως μπορώ να ελέγξω αν το site μου είναι Mobile-Friendly;

Mobile Friendly Test: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/. Οι πελάτες σας είναι mobile, ισχύει το ίδιο και για την επιχείρησή σας; Δράστε άμεσα πριν εκτοπιστείτε από τον ανταγωνισμό.

google mobile responsive σχεδιασμός

 

Ζητείστε δωρεάν εκτίμηση κόστους μετατροπής του site σας σε mobile friendly

 

Facebook Twitter Google+ Linkedin

Start Getting Results Online